kolla in detta, grymt och roligt!

http://gratisbio.se/?RecruiterID=416287 

Kolla in den här hemsidan en väldigt underhållande hemsida där man kan tävla om att vinna bland annat biobiljetter och presentkort i många olika affärer.. man samlar poäng genom att t ex spela spel, värva vänner, bli vän med folk, svara på undersökningen och massa annat. Gå med du också redan idag och se hur mycket poäng du kan samla! Jätte roligt faktiskt..


Britney Spears nya låt!

Jag kollade runt lite i internet och hittade en liten del utav Britneys nya låt..




Personligen tycker jag inte att låten är bra? Njaaaä, inte riktigt min typ av musik om man säger så...


Chris Brown - Champion



Some people have to learn
some people wait there turn
some people have to fight
some people give it up



SALT & THE TOURIST!

Vad tycker ni om dessa två filmer med den vackraste skådespelaren Angelina Jolie? Själv gillar jag båda filmerna! Mycket spännande och dessutom tycker jag att Angelina är en mycket bra skådespelerska..





Vilken är bäst enligt er?


så jävla irriterande!!

Guuuud, jag kan inte förklara min ilska just nu. Som ni märker så har jag inte skrivit och uppdaterat mig på ett bra tag nu, same shit like before!!! Mitt internet har varit helt knäppt och jag har försökt och försökt att fixa det, men det slutade med att jag gav upp!! jag orkar inte liksom kämpa och kämpa, det tar slut på mina krafter..

jag har försökt få tag på min pappa så att han kan komma och se vad som är felet, och han har ju inte heller varit riktigt lätt att få tag på men så en dag hade jag turen och han svarade i telefonen och jag berättade mitt problem, han kom direkt!! han hörde nog på min röst hur irriterad jag var.. nu har det iallafall fixat sig och fungerar bättre, men ibland kan det lägga av bara sådär, men vi får hoppas på det bästa iallafall!!


PUSS PÅ ER MINA SÖTA LÄSARE! <3


RSS 2.0